maternatura
MaterNatura

o familie unita

Lansat in 1989 ca o afacere de familie cu expertiza in domeniul frumusetii, brandul de cosmetice naturale certificate BIO MaterNatura este astazi celebru in peste 20 de tari. Scopul MaterNatura este de a integra inovatia in domeniul produselor cosmetice certificate si a cosmeticelor ecologice.

Povestea lor

Cosmeticele pentru piele si par MaterNatura sunt extrem de hranitoare, deoarece au in compozitie extracte de plante, flori si fructe salbatice sau cultivate organic, certificate AIAB (Asociatia Italiana Pentru Agricultura Bio) si Vegan OK.

Cosmeticele organice MaterNatura sunt realizate cu mare grijă și respect pentru Mama Natură și mediul înconjurător: nu sunt testate pe animale și nu conțin substanțe periculoase precum: parabeni, parafină, uleiuri minerale, organisme modificate genetic sau alte ingrediente nocive pielii și sănătății. De asemenea, cosmeticele MaterNatura sunt testate dermatologic (test pentru nichel <0,0001%), fiind potrivite pentru toate tipurile de piele, chiar și cele mai sensibile.

MaterNatura primul brand organic specializat în îngrijirea părului, care garantează același efect cu al produselor care conțin silicon, dar care NU au în compoziție silicon.