domus olea toscana
Domus Olea Toscana

cosmeceutice, stiinta si frumusete

Domus Olea Toscana produce cosmetice naturale anti-imbatranire si pentru piele matura, cu extracte de plante de inalta calitate din Toscana.

Povestea lor

Cremele, lotiunile, serumurile, demachiantele si uleiurile antirid Domus Olea Toscana sunt realizate in colaborare cu Departamentul de Stiinte Farmaceutice al Universitatii din Florenta, detin certificare BIO ICEA (Institutul De Certificare Etica Si Ambientala Din Italia), iar eficienta in prevenirea si tratarea ridurilor este una remarcabila.

Cosmeticele eco-bio antiage Domus Olea Toscana au un inalt continut de ingrediente active. Testele de specialitate au demonstrat o actiune de pana la 85% impotriva radicalilor liberi si imbatranirii premature, eficienta datorata ingredientelor active din frunze de maslin, vita de vie, helichrysum si urzica, precum si proceselor tehnologice de fabricatie.

Cosmeticele Domus Olea Toscana au o deosebita toleranta dermatologica si sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, atat pentru barbati, cat si pentru femei.