562x418
Biofficina Toscana

o firma de oameni.

Biofficina Toscana este o marca italiana de referinta in domeniul cosmeticelor organice BIO. Gamele de cosmetice BIO acopera nevoile de ingrijire a femeilor prin categoriile de curatare si ingrijire pentru ten, corp sau par. De asemenea, Biofficina Toscana a dezvoltat game de cosmetice pentru barbati, copii si produse pentru casa.

Povestea lor

Produsele Biofficina Toscana sunt realizate cu o preocupare deosebita pentru ingredientele active si materiile prime naturale cultivate local, apoi procesate cu tehnologii de ultima generatie astfel incat sa isi pastreze proprietatile remarcabile.

Biofficina Toscana aderă la standardele AIAB (Asociația Italiană Pentru Agricultura Bio) pentru certificarea produselor ecologice naturale, nu conțin PEG, parabeni, petrolatum, parafina, SLS, SLES, silicon sau coloranți artificiali.

Brandul Biofficina Toscana este detinut de o companie tanara, dar dinamica, dedicata unei cercetari continue in domeniul cosmetic cu scopul de a realiza un proiect compatibil cu mediul inconjurator, in tot procesul sau.