Apiarium
Apiarium

cosmeticienti prin excelenta.

Apiarium este un producator italian de cosmetice naturale, cu traditie din 1950 si o filosofie de brand interesanta: zero compromisuri in ceea ce priveste siguranta consumatorilor si a mediului.

Povestea lor

APIARIUM BIO Natural Cosmetics creeaza formule unice in laboratoarele proprii de cercetare, adevarate elixiruri de frumusete, greu de egalat ca si eficienta, toleranta si confort. Ingredientele cheie folosite in realizarea cosmeticelor Apiarium sunt: mierea, laptisorul de matca si propolisul, un veritabil antibacterian natural.

Toate produsele APIARIUM sunt supuse inca din faza de productie controalelor microbiologice si chimico-fizice stricte, precum si testelor dermatologice de eficienta si tolerabilitate cutanata, realizate in colaborare cu laboratoarele prestigioaselor Universitati din Pavia si Roma “Tor Vergata”.

Cosmeticele APIARIUM se adreseaza persoanelor care vad dincolo de aparente si cauta produse cosmetice cu caracteristici clare, cu ingrediente naturale de inalta calitate si sigure: fara silicon, parabeni, SLS-SLES, fara conservanti, coloranti sintetici sau derivate de origine animala.